گجت

10 تا گجت مناسب کادو

10 گجت کاربردی برای هدیه دادن

گجت به آنچه که به صورت الکترونیکی طراحی و ساخته شده و کاربردهای مختلفی دارد،به عنوان مثال میتوان به تلفن همراه،لپ تاپ،تبلت،هدفون،اسمارت واچ و … اشاره کرد. اصطلاح گجت به خصوص برای وسایلی استفاده میشود که به نوعی هدف کمک شخصی هستند و برای افرادی با سبک زندگی فعال و مدرن مناسب هستند.

گجت ها کاربردهای مختلفی دارند و در زندگی روزمره افراد کاربرد فراوانی دارند.
گجت ها مانند تلفن همراه و تبلت، امکان برقراری ارتباط با دیگران به راحتی را فراهم می کنند. همچنین ابزارهایی مانند هدفون بی سیم و بلوتوث نیز برای ارتباط صوتی بدون سیم استفاده می شوند.

از گجت ها برای حمل و نقل بهره می بریم، مانند خودروهای هوشمند و ماشین های جت پرسرعت که سفر را آسانتر و سریعتر می کنند. گجت های سلامتی مانند دستبند های هوشمند و ساعت های هوشمند در ارزیابی و پیگیری فعالیت های فیزیکی و آگاهی از وضعیت سلامتی به ما کمک می کنند.

ابزارهای سرگرمی مانند تلویزیون های هوشمند، کنسول های بازی و VR (واقعیت مجازی) بازی ها، زندگی روزمره را مهیج تر و سرگرم کننده تر می کنند.

گجت های آشپزی مانند ربات های آشپزی و خرد کن ها به آشپزی راحت تر و آسان تر می کنند.
همچنین گجت های خانه داری مانند روبات های خانگی و دستگاه های هوشمند، کارهای روزانه خانه را ساده تر می کنند. این تنها چند مثال از کاربردهای گجت ها در زندگی روزمره هستند و هر روزه کاربردهای جدیدی برای گجت ها اختراع می شود.

گجت های باحال

معرفی گجت های کار آمد برای هدیه دادن

دنیای فناوری همیشه در حال پیشرفت است و گجت های جدید و هیجان انگیزی دائماً در حال توسعه هستند. در اینجا بهترین گجت های جدید برای کادو دادن آورده شده است:

نمایشگرهای تاشو :

:

برخنمایشگرهای تاشو یا نمایشگرهای قابل انعطاف، نوعی نمایشگر هستند که قابلیت انعطاف و خم شدن را دارند. این نمایشگرها از موادی تشکیل شده‌اند که به طور معمول شامل لایه‌هایی از پلاستیک و فیبر نوری هستند که در میان آنها فیلمهای نوری قرار دارند.

نمایشگرهای تاشو می‌توانند به صورت های انعطافی هنگام از کار افتادن خود بریزند، بنابراین امکان استفاده از آنها در وسایل الکترونیکی انعطاف پذیر مثل تلفن های هوشمند و ساعت های هوشمند فراهم می‌شود.

طراحی و ساخت نمایشگرهای تاشو به دلیل وجود اجزای انعطافی بسیار پیچیده است. علاوه بر این، نمایشگرهای تاشو باید بازدهی و کیفیت تصویر بالا را حفظ کنند، حتی در شرایط خم یا تاشیده شده‌ای.

در حال حاضر، تعدادی از شرکت‌ها در حال توسعه و تحقیق در زمینه نمایشگرهای تاشو هستند و برخی از آنها توانسته‌اند نمونه‌های نمایشگرهای تاشو را به بازار معرفی کنند. با این حال، هنوز تاچ بیتخطر از سازمان صنعت و استاندارد سازی چین تاییدیه رسمی برای تمام نمایشگرهای تاشو کسب نکرده‌اند.

نمایشگر تاشو سامسونگ

 

در مجموع، با عید نمودن مواد جدید و فناوری پیشرفته، نمایشگرهای تاشو به عنوان یک نمایشگر نوآورانه و پرکاربرد برای دستگاه‌های الکترونیکی آینده معرفی شده‌اند. با رشد و توسعه فناوری، انتظار می‌رود که نمایشگرهای تاشو در آینده نزدیک محصولات قابل خرید باشند و در دسترس عموم قرار بگیرند.ی از نمونه های نمایشگرهای تاشو عبارتند از:

  • Samsung Galaxy Z Fold 4
  • Samsung Galaxy Z Flip 4
  • Huawei Mate Xs 2
  • Oppo Find N
  • Motorola Razr 5G

هدفون های واقعیت مجازی :

هدفون های واقعیت مجازی (VR) دستگاه هایی هستند که برای تجربه واقعیت مجازی به کار می‌روند. این دستگاه‌ها قبل از همه با اعمال تکنیک‌های سه بعدی، همچون تصاویر سه بعدی و فیلم‌های 360 درجه، تجربه‌هایی را ایجاد می‌کنند که به کاربر این امکان را می‌دهند تا به هرجایی که می‌خواهند در محیط مجازی بروند.

یکی از اجزای اصلی هدفون های VR سه بعدی، شیشه‌های لنز است که امکان دارند تصاویری که نمایش داده می‌شوند را به هر چهارچوب شکل مثلثی تبدیل کنند. این فناوری برای بازتولید واقعیت مجازی اهمیت بالایی دارد زیرا به کاربر این امکان را می‌دهد تا بتواند تصاویر سه بعدی را در یک محیط مجازی مشاهده کند و حس استارتز را تجربه کند.

همچنین، هدفون های VR دارای سنسورهای مختلفی مانند شتاب سنج و ژیروسکوپ هستند که به کاربر این امکان را می‌دهند تا حرکات و جابجایی‌های خود را در محیط مجازی کنترل و احساس کنند. با بهره گیری از این سنسورها، میزان تعامل کاربر با محیط مجازی و خالق شدن تجربه واقعیتی تقریباً کامل افزایش می‌یابد.

هدف اصلی هدفون های واقعیت مجازی ایجاد تجربه‌های محیطی است که به کاربران اجازه می‌دهد تا در دنیای مجازی به طور کامل غرق شوند و تجربه‌های جدیدی را در دست بگیرند. این دستگاه‌ها علاوه بر استفاده در حوزه بازی، در بسیاری از صنایع دیگر نیز استفاده می‌شوند مانند آموزش، پزشکی، معماری و صنعت سینما و تلویزیون. با پیشرفت تکنولوژی، هدفون های واقعیت مجازی در حال بهبود و توسعه می‌باشند و در آینده واقعیت مجازی در بیشتر ارتباطات و تجربیات ما در دنیای واقعی نقش مهمی ایفا خواهد کرد. برخی از نمونه های هدفون های واقعیت مجازی عبارتند از:

  • Meta Quest 2
  • Valve Index
  • PlayStation VR 2
  • Pico Neo
  • عینک واقعیت مجازی

ساعت‌های هوشمند :

ساعت هوشمند یا Smartwatch یک دستگاه پوشیدنی است که علاوه بر نمایش زمان، قابلیت‌های متنوع دیگری را نیز به کاربر ارائه می‌دهد. این ساعت‌ها به طور عمده به کمک سیستم عامل موبایل اقدام به اتصال به تلفن همراه می‌کنند.

ساعت هوشمند قابلیت ارتباط با تلفن همراه را داراست و تماس‌های ورودی را از طریق بلوتوث بر روی ساعت هوشمند نمایش می‌دهد. همچنین، پیامک‌ها و اعلان‌های مختلف دیگر را نیز بر روی نمایشگر ساعت هوشمند نمایش می‌دهد.

با استفاده از ساعت هوشمند، کاربران می‌توانند از امکاناتی نظیر تماس‌های تلفنی، ارسال و دریافت پیام‌ها، چک کردن ایمیل‌ها، مدیریت تقویم، پخش موسیقی، استفاده از اپلیکیشن‌ها و حتی پیگیری فعالیت‌های ورزشی خود بهره ببرند.

ساعت های هوشمند

همچنین ساعت هوشمند قابلیت‌های مانند پیگیری ضربان قلب، شمارش کالری، شمارش قدم‌ها و نظارت بر ساعت خواب کاربران را داراست. این اطلاعات به صورت روزانه ثبت و در اختیار کاربران قرار می‌گیرند تا آن‌ها را در بهبود سلامت فیزیکی و زندگی روزمره یاری کند.

علاوه بر این، ساعت هوشمند قابل اتصال به اینترنت است و امکان دسترسی به شبکه‌های اجتماعی و جستجو از طریق وب را فراهم می‌کند.

به طور کلی، ساعت هوشمند این امکان را به کاربران می‌دهد که به صورت همزمان با بررسی اطلاعات مختلف، به تلفن همراه خود دسترسی داشته باشند و فعالیت‌های روزمره خود را بهبود دهند. برخی از نمونه های هدفون های واقعیت مجازی عبارتند از :

  • Apple Watch
  • Samsung Galaxy Watch
  • Fitbit Versa
  • Garmin Venu
  • Huawei Watch GT

کول‌پد یا خنک‌کننده لپ‌تاپ :

کول‌پد (Coolpad) یا خنک‌کننده لپ‌تاپ، یک تجهیزات جانبی است که برای خنک‌کردن لپ‌تاپ‌ها و کمک به جلوگیری از افزایش دمای آن‌ها استفاده می‌شود. یکی از مشکلاتی که قابلیت رخ دادن در لپ‌تاپ‌ها است، افزایش دما و گرمایش آن است که می‌تواند منجر به کاهش عمر لپ‌تاپ، کاهش عملکرد و حتی خرابی سیستم شود.

کول‌پدها به طور معمول دارای پد‌های خنک کننده نسبتاً بزرگ با سطح خنک‌کننده روی لپ‌تاپ هستند. این پد‌ها به وسیله فن‌ها و برخی از مدل‌ها حتی دارای لوله‌های حرارتی جهت منتقل کردن حرارت از لپ‌تاپ‌ها به پد‌ها هستند. هنگامی که لپ‌تاپ روی کول‌پد قرار می‌گیرد، پد هوای سرد را در زیر لپ تاپ کشیده و حرارت را به آن منتقل می‌کند، در نتیجه منجر به خنک‌نگاه دادن لپ‌تاپ و کاهش دمای آن می‌گردد.

استفاده از یک کول‌پد می‌تواند به شما کمک کند تا دمای لپ‌تاپ را در طول استفاده طبیعی در حد مطلوبی نگه داشته و از افزایش دمای آن جلوگیری کنید. این به معنای این است که اجزای سخت‌افزاری لپ‌تاپ شما (مانند پردازنده، کارت گرافیک و هارد دیسک) در شرایط بهینه‌تری کار کنند و عمر لپ‌تاپ شما نیز افزایش می‌یابد.

خنک کننده سیستم لپتاپ

بعضی از مدل‌های کول‌پد‌ها قابلیت تنظیم سرعت فن‌ها را دارند تا به طور خودکار تنظیم شود و در صورت نیاز، به دمای لپ‌تاپ پاسخ دهند. همچنین، برخی از کول‌پدها دارای درگاه‌های USB هستند که به لپ‌تاپ متصل می‌شوند و از باتری لپ‌تاپ استفاده می‌کنند. برخی از نمونه های هدفون های واقعیت مجازی عبارتند از :

  • Cooler Master NotePal X3
  • Targus Lap Chill Mat
  • Havit HV-F2056
  • Thermaltake Massive TM
  • Tree New Bee Cooling Pad

پاور بانک یا شارژر سیار :

پاور بانک یا شارژر سیارهای دستگاهی هستند که از طریق آنها می‌توان دستگاه‌های الکترونیکی از جمله تلفن همراه، تبلت، دوربین دیجیتال، لپتاپ و سایر دستگاه‌های قابل حمل را شارژ کرد.

این دستگاه‌ها از باتری داخلی قوی در حجمی کوچک تشکیل شده‌اند که با استفاده از پورت‌های USB، می‌توان آنها را به دستگاه‌های الکترونیکی متصل کرده و آنها را شارژ نمود. با استفاده از پاور بانک، کاربران می‌توانند دستگاه‌های خود را در هر زمان و هر مکانی شارژ کنند و از قطعه شدن ارتباط برق وابسته نباشند.

پاور بانک‌ها در اندازه‌ها و ظرفیت‌های مختلفی موجود هستند. ظرفیت باتری پاور بانک به واحد میلی آمپر ساعت (mAh) نشان داده می‌شود و از طریق این عدد می‌توان به کاربرد پاور بانک پی برد. بطور مثال، یک پاور بانک با ظرفیت 10,000mAh می‌تواند یک دستگاه با باتری 2,500mAh را تا چهار بار شارژ کند (با توجه به اختلاف‌های کوچکی که در فرایند شارژ و خرابی داخلی باتری‌ها بوجود می‌آید).

بعضی از پاور بانک‌ها دارای ویژگی‌های اضافی هستند مانند نمایشگر LED برای نمایش میزان شارژ باقی‌مانده، قابلیت شارژ سریع، پورت‌های USB-C و دستگاه‌های اتصال بی‌سیم. همچنین برخی پاور بانک‌ها مقاوم در برابر آب و خرابی فیزیکی هستند که مناسب برای سفرها یا محیط‌های خارجی است.

در نهایت، استفاده از پاور بانک‌ها به کاربران اجازه می‌دهد تا در مواقع اضطراری یا در مکان‌هایی که دسترسی به برق ندارند، دستگاه‌های خود را شارژ کنند و از قابلیت‌های آنها بهره‌برداری کنند. برخی از نمونه های هدفون های واقعیت مجازی عبارتند از :

  • Anker PowerCore
  • Xiaomi Mi Power Bank
  • RAVPower Portable Charger
  • AUKEY Power Bank
  • Zendure SuperTank
  • پاور بانک شیائومی

کتاب‌خوان :

کتاب‌خوان‌های الکتریکی (e-readers) دستگاه‌هایی هستند که قابلیت نمایش و خواندن کتاب‌ها و مطالب الکترونیکی را ارائه می‌دهند. این دستگاه‌ها توسط یک تکنولوژی صفحه نمایش الکترونیکی به نام “بستر سهامداری الکتروفورتیک” (electrophoretic display) که به صورت معمول با نام “صفحه نمایش ا-چ-آ-م-ف-ور” (E-ink display) شناخته می‌شود، عمل می‌کنند.

برخلاف صفحه نمایش‌های LCD یا LED، کتاب‌خوان‌های الکتریکی نور پس‌زمینه ندارند و به جای آن از نور محیط استفاده می‌کنند. این ویژگی باعث می‌شود که خواندن بر روی صفحه آنها به همان شکلی که بر روی کاغذ اتفاق می‌افتد، بسیار راحت تر باشد و باعث خستگی کمتر چشم شود.

کتاب‌خوان‌های الکتریکی به کاربر امکاناتی مانند حجم ذخیره‌سازی بالا، قابلیتی برای تغییر اندازه فونت و تنظیم روشنایی صفحه را می‌دهند. این امکانات باعث می‌شود که خواندن کتاب‌ها به صورت شخصی‌سازی شده و براقراری راحتی بیشتر برای کابر امکان‌پذیر شود.

علاوه بر این، کتاب‌خوان‌های الکتریکی با فضای بسیار کوچک و سبک وزن، به راحتی در کیف یا خیاطه جا می‌شوند. همچنین، ذخیره و حمل کتاب‌های بسیار زیاد درون یک کتاب‌خوان الکتریکی امکان‌پذیر است.

کتاب خوان

با وجود اینکه کتاب‌خوان‌های الکتریکی همچنان تکنولوژی نوآورانه و جدیدی هستند، به دلیل وجود تکنولوژی‌های دیگری مانند تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند که امکان خواندن کتاب‌ها را دارند، استفاده از آنها به نسبت کاهش یافته است. با این حال، علاقه‌مندان به خواندن کتاب‌ها و مطالب الکترونیکی همچنان از کتاب‌خوان‌های الکتریکی به عنوان دستگاهی مناسب برای خواندن استفاده می‌کنند. برخی از نمونه های هدفون های واقعیت مجازی عبارتند از :

  • Kindle Paperwhite
  • Kindle Oasis
  • Kindle Voyage
  • Kobo Clara HD
  • Kobo Forma

کنسول های بازی :

کنسول های بازی یا گیم کنسول ها، دستگاه های الکترونیکی هستند که برای اجرای بازی های ویدیویی توسط کاربران طراحی شده اند. این دستگاه ها شامل سخت افزار و نرم افزار مخصوص بازی هستند که به کاربران امکان اجرای بازی ها را می دهند.

کنسول های بازی معمولاً به صورت یک دستگاه مستقل برای متصل شدن به تلویزیون یا نمایشگر دیگر طراحی شده اند. این ها معمولاً دارای کارت گرافیک، پردازنده، حافظه و درایو نگهدارنده بازی هستند که توسط سازنده طراحی شده اند. علاوه بر این اجزا، بسیاری از کنسول های بازی همچنین قابلیت اتصال به اینترنت را نیز دارند، به این ترتیب که اجازه خرید و دانلود بازی ها و به روز رسانی بازی ها را به کاربران می دهند.

این کنسول ها عموماً توسط شرکت های معتبر و مشهور، مانند سونی، مایکروسافت و نینتندو ساخته می شوند. برخی از کنسول های بازی معروف شامل PlayStation از سونی، Xbox از مایکروسافت و Nintendo Switch از نینتندو می باشند. هر کنسول بازی معمولاً با بازی های منحصر به فرد و اختلافات خاصی در خصوص سخت افزار و نرم افزار مشخص است.

در کنسول های بازی، بدون نیاز به تنظیمات پیچیده یا نصب، کاربران می توانند بازی هایشان را آغاز و اجرا کنند، به دنیای مجازی پرداخته و بازی کنند. همچنین، بازی های کنسول ها با کیفیت بالا و گرافیک زیبا واقعگرایی را به کاربران ارائه می دهند. به علاوه، بازی های کنسول، به طور معمول با استفاده از کنترلرهای دستی قابل بازی هستند که به کاربران کنترل بهتر و راحت تر بازی را می دهند.

  • PlayStation
  • Xbox
  • Nintendo Switch
  • Sega Genesis
  • Atari 2600
  • Super Nintendo Entertainment System (SNES)
  • GameCube
  • Wii
  • Xbox 360
  • کنسول بازی

 

این مقاله رو دوست داشتی؟ پس یه سر به شاتک بزن

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا